Pidimme ystävieni kanssa intialaista iltaa ja tein sinne
    voimakkaasti maustetun keiton, josta tuli yksi äitini
    lemppareista.
    Raaka-aineet ovat myös halpoja ja keitto on nopea
    tekoinen, joten tätä tulee tehtyä usein.


  •  1 prk valkoisia papuja tomaatti kastikkeessa
  •  1 prk kidney papuja
  •  1 prk tomaattimurskaa
  •  1 prk vettä
  •  2 sipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl öljyä
  • n. 1dl sweet & sour -kastiketta
  • mausteita
   
 
Kuutioi sipulit pieniksi ja kuullotta öljyssä.
  Lisää pavut, tomaattimurska ja vesi.
  Lisää kastiketta ja mausteita maun mukaan.
  Kiehauta ja hauduta 10 min.
 
Koska pavut ovat mietoja voit säädellä tulisuutta mausteita lisäämällä.